Форум видавців 2016

Знову вересень, і це означає, що всі книгомани і книголюби зберуться у Львіві на одній з найяскравіших подій року – Форумі видавців. І звичайно, як же ця подія без видавництва "Букрек". Шановні друзі, запрошуємо відвідати наш стенд на Форумі, а також побувати на запланованих нами презентаціях та автограф-сесіях. Вас чекає багато цікавих новинок, зустрічі з авторами та гостями презентацій, задушевні розмови у кулуарах та багато приємних вражень.

15 вересня

13.00 – 13.45. – Презентація книги «ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ ТВОРИ ВОЛОДИМИРА ІВАСЮКА»

Місце проведення – Львівська національна музична академія імені Миколи Лисенка (вул. Нижанківського, 5)

Презентуватиметься видання,що містить вокальні фортепіанні та інструментальні твори композитора, лауреата Державної премії імені Т.Г.Шевченка, Героя України України Володимира Івасюка. Ця книга для поціновувачів музики відкриває нову грань спадщини Володимира Івасюка.

УЧАСНИКИ:

Криса-Івасюк Галина, Івасюк Оксана, Максимець Дарина Степанівна, Созанський Йосип, Назар-Шевчук Лілія

 

16 вересня

11.00 – 11.45 – Презентація роману-молитви Тетяни Пишнюк «БОЖА ВИВІРКА».

Місце проведення – Дзеркальна зала Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Університетська, 1)

Розмова з письменницею про ідею написання роману-молитви «Божа вивірка», відповіді на запитання читачів, автограф-сесія.

УЧАСНИКИ:

Голова Національної спілки письменників України Михайло Сидоржевський, Голова Львівської обласної організації НСПУ Ігор Горгула, відомий український письменник, Герой України Роман Іваничук, Народний артист України, лауреат премії імені І.Франка Анатолій Матвійкук, Заслужений діяч мистецтв України, відомий письменник Василь Фольварочний,  головний редактор часопису НСПУ «Дзвін» Юрій Коваль, львівська  письменниця Марія Людкевич.

 

16 вересня

17.00 – 17.45 – Презентація збірки віршів та каліграм Олени Ольшинської «ПЕРЕПРОШИВКА»

Місце проведення – Бар-кондитерська «Чарівний ліхтар» (вул. Івана Федорова, 12)

Презентація дебютної збірки поезій та каліграм молодої авторки з Луганська Олени Ольшанської «Перепрошивка».

УЧАСНИКИ:

Ольшанська Олена, Максимець Дарина, Дворна Ганна

 

17 вересня

14.00 – 14.45 – Презентація книги Олесі Павлюк "Політика США щодо Ісламської Республіки Іран: від співробітництва до стратегії "стримування".

Місце проведення – Стенд №227, Палац Мистецтв, 2 поверх

(вул. Коперника, 17, м. Львів)

Монографія присвячена комплексному аналізу зовнішньополітичної діяльності адміністрацій президентів США з вироблення стратегічних підходів,  формування відповідних інструментів і механізмів стосовно Ісламської Республіки Іран. Автор значну увагу приділяє дослідженню ефективності впливу економічних санкцій США та світової спільноти стосовно ІРІ на розвиток іранської ядерної програми і функціонування міжнародних терористичних організацій на Близькому і Середньому Сході.

УЧАСНИКИ:

Павлюк Олеся, Івасюк Оксана, Павлюк Михайло, Максимець Дарина

 

17 вересня

17.00 – 17.45 – Презентація книги Валерія Безарова «ФАКТОРИ ДОВГОЛІТТЯ І ВІЧНОЇ МОЛОДОСТІ»

Місце проведення – Музей мистецтва давньої української книги (вул. Коперника, 15а)

Кажуть: всі хвороби від нервів, автор цієї книги каже: всі хвороби і навіть така хвороба, як старість, від нашої поведінки, від того, що споживали самі, як жили і чи грішили наші предки. Як зуміємо очиститись фізично, духовно від цього залежить і наш вік, і якість життя наших нащадків.

УЧАСНИКИ:

Безаров Валерій, Безарова Любов, Івасюк Оксана, Туз-Максимець Дарина